Dam tot Damloop 2017

De eerste Dam-tot-Dam-loop voor Dorothé.

We (ik en Dorothé) gingen ruimschoots op tijd naar Amsterdam voor de start van de Dam tot Damloop. In de trein was het al gezellig met allemaal lopers.

Aangekomen in Amsterdam liepen we eerst naar Loetje voor het 1e toiletbezoek. Daarna weer het CS ingelopen om vervolgens ons boven om te kleden en de tassen bij de betreffende vrachtwagen af te geven. (Goed geregeld door Le Champion) En nu op weg naar het startvak, alwaar we wat bekenden tegenkwamen en waar de sfeer goed was.Het zag ernaar uit dat het een lekker loopweertje werd.

Het startschot klinkt om 10.45 uur en we lopen richting IJ tunnel, alwaar de eerste muziekklanken ons tegemoet komen. Overal is publiek en worden we aangemoedigd. Dorothé loopt in een steady tempo en met een smile van hier tot ginder. Onderweg applaudiseren wij voor de mensen die ons aanmoedigen. We zien zoveel: mooi versierde struiken, leuzen, aanmoedigingen, kinderen met bekertjes water etc. etc…………….Teveel om op te noemen.

Als we bijna bij de finish zijn laat ik Dorothé los om haar moment te pakken. Ik krijg zelf kippenvel omdat ik zo verdomd trots op haar ben. Chapeau!

Lang verhaal kort:   ……………………………………….. het was weer fantastisch. :) Een Margret die haar record verbetert. Dorothé die de DTD voor het eerst loopt. Femke die fantastisch de Night DTD run heeft gelopen.

Supertrots op onze FiHt-ers.

 

Leave a Reply +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *