Run & Fun

hardlopers afbeelding voor folder

spieren voor spieren

RUN & FUN

Zet 6 april 2016 in de agenda, want dan vindt weer de gezellige Run & Fun plaats: 1 uurtje samen hardlopen met andere liefhebbers, in ieders eigen tempo. Just for fun! Maar let op : deze keer verloopt het anders. We gaan namelijk voor een goed doel lopen en wel voor Spieren voor Spieren.

Er wordt op zaterdag 4 juni een Spierathlon georganiseerd en de opbrengst hiervan draagt bij aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het WKZ in Utrecht.

Fit for Free vestiging Haarlem-Schalkwijk gaat zoveel mogelijk geld inzamelen en ik wil daarbij graag helpen.

Elke maand organiseer ik GRATIS het loopevenement Run & Fun. Nu zou ik het fijn vinden dat er een steentje wordt bijgedragen aan dit hele goede doel. Dus kom op 6 april naar het Run & Fun evenement. Zet je beste beentje voor en geef voor Spierathlon. Het opgehaalde geld zal ik persoonlijk aan de vestigingsmanager van Fit for Free overhandigen.

PS. Er wordt gelopen in een rustig tempo, zodat optimaal kan worden genoten van het lopen en de gezelligheid. Iedereen loopt voor zichzelf met en in een groep enthousiaste mensen, zowel beginners als gevorderden.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Tijd: 19.00-20.00 uur.

Verzamelpunt: Parkeerplaats Molenplas, Waertmolenpad 1 te Haarlem. Zorg zelf voor zichtbaarheid in het donker: draag een verlichtingsarmband. Voor meer informatie of aanmelding: Fiht.haarlem@gmail.com of 06-41757076.

Leave a Reply +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *