De halve van Haarlem 2018

Wat een prachtige dag op 30 september 2018 . Het is goed loopweer. De halve marathon start om 10.30 uur en enigszins nerveus komen de eerste FiHt-ers aan de start. Als het startschot klinkt lijkt het wel of we vliegen. Echter in de Zijlstraat is dat moeilijk, omdat de straat vrij smal is voor alle lopers. Op een gegeven moment kunnen we sneller. Het is een prachtige route, zoals vanouds weer door de duinen en langs de Zeeweg terug.

Een aantal FiHt-ers nemen deel aan de 10 km. Deze start pas om 13.45 uur. Als ze finishen is iedereen weer happy met de medaille en de prestatie. Er wordt feestelijk na geborreld bij Brinkman, waar alle prestaties worden besproken. Voor de één is het de eerste keer de halve marathon en voor de ander is het de zoveelste keer. Echter voor iedereen is er een compliment en aandacht voor de prestatie. Volgend jaar is het de jubileumeditie van de Halve van Haarlem. FiHt-ers zijn we er dan ook weer bij?

    Groepsfoto na afloop

 

Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /mnt/web208/a0/71/511057071/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/comment-template.php on line 1525

Leave a Reply +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *