Franks Verhaal: Dam tot Damloop na hartoperatie

5 Jaar geleden kreeg ik een hartstilstand tijdens de circuit run in Zandvoort. Na een zware hartoperatie, 5 bypasses en een ICD moest ik een hele tijd revalideren.

Als je zoiets overkomt denk je na over alles wat je niet meer wilt uitstellen. Mijn droom was ooit nog een marathon te lopen. Nu ik er eerlijk over nadenk was dit ideaal wel iets te hoog gegrepen! Ik ben en was een recreatieve hardloper, sporten voor de lol.

Ik was al lid bij de loopgroep FiHt te Haarlem en trainde iedere zaterdag met de groep. Carla leidt deze groep en ik deelde met haar mijn “droom”. Carla was enthousiast maar plaatste ook kanttekeningen.

Immers ik ben hartpatiënt. Nu gaf haar professionaliteit de doorslag;

-Zij nam contact op met mijn cardioloog
-Zij maakte een gebalanceerd trainingsschema voor mij
-Zij gaf mij personal training
-Zij remde mij af als dat nodig was

Nu wil ik heel graag met iedereen delen dat afgelopen zondag, 22 september 2019, ik samen met Carla den Braber de Dam tot Dam loop heb gelopen. De zwaarste dam tot dam ooit! En zie, ik.. wij samen hebben hem uitgelopen!!!!! Ik ben trots op mijzelf, maar ik ben ook Carla erg dankbaar, want door haar begeleiding en coaching heb ik dit bereikt.

Wij hardlopers zeggen altijd “opgeven is geen optie” en dat doet Carla dus ook niet!

Dus iedereen die dit leest, voor jullie wens ik een sportieve uitdaging toe, maar schakel de hulp in van een professional. Carla den Braber dus.

Sportieve groet,

Frank Vermeeren

 

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /mnt/web208/a0/71/511057071/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/wp-db.php on line 3031 Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /mnt/web208/a0/71/511057071/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/comment-template.php on line 1525

2 Comments +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *