Looptraining

Groepsfoto FiHt Midwinterduinloop Training FiHt

FiHt heeft momenteel 3 hardloopgroepen, van verschillende niveaus. Als je je aanmeldt voor de hardlooptrainingen, kun je wekelijks aan zoveel trainingen meedoen als je wilt.
De trainingen bestaan uit een warming-up, loopscholing, loopprogramma en cooling-down. Tijdens de trainingen wordt veel aan looptechniek en loopscholing gewerkt. De loopgroepen van FiHt zijn gezellige groepen geschikt voor elke leeftijd en niveau, van beginner tot gevorderd.

De hardlooptrainingen zijn op:

 1. Maandagochtend: 09.00-10.30 uur.  Start Parkeerplaats Molenplas. Gratis parkeergelegenheid.
 2. Woensdagavond: 19.00 -20.30 uur.
  Start: Gemeentehuis Bloemendaal. Let op: van eind maart t/m eind september  (tijdens de zomertijd) is de start bij Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen. Er is hier gratis parkeergelegenheid.
 3. Elke laatste woensdagavond van de maand zal er krachttraining voor hardlopers worden gegeven.  Tijd : 19.00-19.45  uur.  (45 minuten). Voor de FiHt-ers gratis deelname. Niet leden betalen €5 per keer. Start Gemeentehuis Bloemendaal.
 4. Zaterdagmorgen: 09.00 – 10.30 uur.  Start: Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen. Er is hier gratis parkeergelegenheid.

Bij onweer of extreme gladheid gaat de training niet door.

Tarieven

Contributie: 51 euro per kwartaal, ongeacht het aantal keer dat je per week meetraint. Er zijn wekelijks 3 trainingen. Bij maandelijkse betaling betaal je 18 euro i.p.v. 17 euro per maand. Er dient vooruit te worden betaald.

Je krijgt hiervoor:

 • 1,5 uur hardlooptraining incl. warming-up, loopscholing, -techniek, loopprogramma (de kern) en cooling-down.
 • Coaching van mij als professionele trainer.
 • Thee na afloop.
 • 1x per jaar startbewijs Midwinterduinloop Egmond.
 • Gratis proefles.
 • Krachttraining voor hardlopers 1x in de maand.

Extra’s:

 • Persoonlijk trainingsschema en uitleg, plus telefonisch of per mail antwoord op eventuele vragen achteraf: 15 euro

Proefles

Wil je eens vrijblijvend een les bijwonen? Neem dan contact op, je bent van harte welkom. Ook kun je contact opnemen:

 • wanneer je een les loopscholing/looptechniek wilt volgen (bij beginners zeker aan te raden!);
 • voor een op maat gemaakt trainingsschema;
 • voor advies over je loophouding.

Kijk voor meer informatie hierover en de tarieven op de pagina Personal Training. Ook als je liever individueel (of samen met een vriend/vriendin) traint, is Personal Training aan te raden.

Ook als je als doel hebt om je aan te sluiten bij een loopgroep, maar twijfelt of je de juiste conditie en/of looptechniek daarvoor hebt, neem dan contact op voor een paar individuele lessen.

Je eerste wedstrijd of marathon

Wil je een op maat gemaakt programma om toe te werken naar je eerste 5 km-wedstrijd? Of heb je al vaker langere afstanden gelopen en wil je nu voor het eerst een marathon gaan lopen? Kijk dan op de pagina Hardlooppakketten voor Personal Training-pakketten die speciaal zijn afgestemd op jouw wensen.

1 Comment +

 1. Goedemorgen Jorrit,

  Ik las je berichtje zo net over het opgeven voor de hardlooptraining vanaf a.s. zaterdag 29 februari. Hartstikke leuk dat je mee wil trainen. Je bent van harte welkom . Misschien dat het handig is, dat je even je telefoonnummer achterlaat, zodat ik je eerst even kan bellen.

  Sportieve groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *