Looptraining

Groepsfoto FiHt Midwinterduinloop Training FiHt

FiHt heeft momenteel 2 hardloopgroepen, van verschillende niveaus. Als je je aanmeldt voor de hardlooptrainingen, kun je wekelijks aan zoveel trainingen meedoen als je wilt.
De trainingen bestaan uit een warming-up, loopscholing, loopprogramma en cooling-down. Tijdens de trainingen wordt veel aan looptechniek en loopscholing gewerkt. De loopgroepen van FiHt zijn gezellige groepen geschikt voor elke leeftijd en niveau, van beginner tot gevorderd.

De hardlooptrainingen zijn op:

 1. Maandagmorgen: 09.00 – 10.30 uur. Start: om de week Sportcomplex Tetterode of parkeerplaats bij de Molenplas, Waertmolenpad te Haarlem. Er is hier gratis parkeergelegenheid.
 2. Zaterdagmorgen: 09.00 – 10.30 uur.  Start: Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen. Er is hier gratis parkeergelegenheid.
 3. Van 1 april t/m 30 september is er op woensdagavond hardlooptraining van 18.45 – 20.15 uur.
  Start: Sportcomplex Tetterode, Overveen. Er is hier gratis parkeergelegenheid.
 4. Van 1 oktober t/m 31 maart is er op woensdagavond krachttraining voor hardlopers, van 19.00 – 19.45 uur.  De krachttraining vindt plaats 2 x per maand op het St. Jorisveld. (Ripperdakazerne)Bij de krachttraining zijn ook niet-leden van FiHt welkom. Zij betalen €5 per keer.  Bij onweer of extreme gladheid gaat de training niet door.

Tarieven

Contributie: 56 euro per kwartaal. Hiervoor kun je desgewenst deelnemen aan alle bovenstaande FiHt-trainingen. Er dient vooruit te worden betaald.

Je krijgt hiervoor:

 • Van 1 april t/m 30 september: 2x per week 1,5 uur hardlooptraining incl. warming-up, loopscholing, -techniek, loopprogramma (de kern) en cooling-down.
 • Van 1 oktober t/m 31 maart: 1x per week 1,5 uur hardlooptraining en 1x per week 45 min. krachttraining voor hardlopers, met speciale aandacht voor coretraining en kracht van de benen.
 • Coaching van mij als professionele trainer.
 • Thee na afloop.
 • Gratis proefles.

Extra’s:

 • Persoonlijk trainingsschema en uitleg, plus telefonisch of per mail antwoord op eventuele vragen achteraf: 15 euro

Proefles

Wil je eens vrijblijvend een les bijwonen? Neem dan contact op, je bent van harte welkom. Ook kun je contact opnemen:

 • wanneer je een les loopscholing/looptechniek wilt volgen (bij beginners zeker aan te raden!);
 • voor een op maat gemaakt trainingsschema;
 • voor advies over je loophouding.

Kijk voor meer informatie hierover en de tarieven op de pagina Personal Training. Ook als je liever individueel (of samen met een vriend/vriendin) traint, is Personal Training aan te raden.

Ook als je als doel hebt om je aan te sluiten bij een loopgroep, maar twijfelt of je de juiste conditie en/of looptechniek daarvoor hebt, neem dan contact op voor een paar individuele lessen.

Je eerste wedstrijd of marathon

Wil je een op maat gemaakt programma om toe te werken naar je eerste 5 km-wedstrijd? Of heb je al vaker langere afstanden gelopen en wil je nu voor het eerst een marathon gaan lopen? Kijk dan op de pagina Hardlooppakketten voor Personal Training-pakketten die speciaal zijn afgestemd op jouw wensen.

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /mnt/web208/a0/71/511057071/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/wp-db.php on line 3031 Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /mnt/web208/a0/71/511057071/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/wp-db.php on line 3031 Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /mnt/web208/a0/71/511057071/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/comment-template.php on line 1525

2 Comments +

 1. hallo, ik heb interesse in de krachttraining in de Hout. kost het ook 5 euro per keer? wanneer en waar moet ik zijn voor een proefles? groetjes Anneriet ( ik kwam u tegen op het pontje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *