Sportmassage

Bij blessures of ter preventie

Sportmassage

Ik bied zowel sportmassage-behandelingen aan als triggerpointbehandelingen en ontspanningsmassages bij kanker.

Alle massages vinden plaats in mijn massagepraktijk.

Bij de sportmassages maak ik standaard gebruik van neutrale oliën. Je kunt er ook voor kiezen je te laten behandelen met F.I.T. Sportbalsem en -massageolie. F.I.T.-producten bevatten bestanddelen die het herstel van sportblessures bevorderen. Het is in eerste instantie ontwikkeld door topmedici voor topsporters.
De F.I.T.-producten zorgen voor een sterke stimulatie van de doorbloeding en een snellere afbraak van afvalstoffen. De massageolie werkt opwekkend en is een perfecte voorbereiding voor sportprestaties. Aan het eind van de behandeling smeer ik de gemasseerde lichaamsdelen in met F.I.T.-balsem. Deze balsem helpt ter preventie van blessures en werkt zoals gezegd goed op de doorbloeding.

Waarom sportmassage?

Sportmassage is goed voor je lichaam: het zorgt voor de afvoer van afvalstoffen, het zorgt voor spierherstel en het voorkomt blessures. Afvalstoffen stapelen zich op na een sportieve inspanning: sporters herkennen dit als spierpijn. Wanneer zich steeds meer afvalstoffen opstapelen ontstaan er resten (knopen), welke uiteindelijk voor ontstekingen kunnen zorgen. Een goede sportmassage, één keer per vier weken, zorgt ervoor dat blessures worden voorkomen. Je kunt op een plezierige wijze blijven sporten.

Wanneer kun je het best een sportmassage krijgen?

  • Kort na een training of wedstrijd. Vocht en afvalstoffen in de spieren worden afgevoerd met als doel minder spierpijn en minder kans op blessures.
  • Vlak voor een inspanning. Deze sportmassage zorgt voor een goede doorbloeding. De spieren worden goed voorbereid.
  • Als je een blessure hebt.

Ook als je geen sporter bent, betekent een massage van bijvoorbeeld een stijve nek of pijnlijke rug een moment van aandacht voor je lichaam.

Tarieven

Sportmassage
30 minuten: € 23,-
60 minuten: € 38,-
Behandeling met F.I.T.-balsem en -olie kost € 1,- extra.

Triggerpointbehandeling
€ 1,- per minuut

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /mnt/web208/a0/71/511057071/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/wp-db.php on line 3031 Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /mnt/web208/a0/71/511057071/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/wp-db.php on line 3031 Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /mnt/web208/a0/71/511057071/htdocs/STRATO-apps/wordpress_01/app/wp-includes/comment-template.php on line 1525

7 Comments +

  1. Nooit geweten wat zo’n massage voor mijn rug/lichaam kan betekenen! Wat een verlichting. Carla ontzettend bedankt. Ik kom zeker een x bij je terug. Groetjes Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *