Over mij

carla 4

Mijn naam is Carla den Braber en ik ben een gepassioneerd hardloop- en fitnesstrainster. Tevens ben ik sportmasseuse en personal trainer. Ik daag iedereen door mijn enthousiasme en motiverend vermogen uit om plezier in het sporten te krijgen.

Ik ben al enige jaren werkzaam als looptrainer. Ik wilde graag mijn werkzaamheden uitbreiden op het gebied van sport. Allereerst heb ik mijn diploma Sportmassage behaald. Vervolgens ben ik verder gaan studeren met als resultaat dat ik in januari 2015 mijn Fitvak A diploma behaalde en in augustus 2015 het diploma Fitvak B. Ik heb tevens mijn diploma Blessurepreventie en heb nu, op 9 juni 2016, mijn certicaat Stoelmassage behaald.

Zelf sport ik veel: ik fitness, volg groepslessen zoals Funxtion en BodyBalance, en loop veel hard. Ik heb verschillende marathons gelopen. Nu wil ik mijn kennis, enthousiasme en vaardigheden gebruiken om ook jóu met plezier te laten sporten en samen met jou aan de slag te gaan om je doel te bereiken.

“In elk mens zit de kracht om zijn of haar doel te bereiken. Door het plezier en de kennis over te brengen ziet de mens wat hij allemaal kan”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *