Sportmassage

massagefotoIk verzorg zowel preventieve sportmassages als massages bij blessures. De massage vindt plaats bij mij thuis, in Haarlem Schalkwijk. Verder geef ik ook triggerpointbehandelingen en manuele lymfedrainage.

Doel Sportmassage is goed voor je lichaam: het zorgt voor de afvoer van afvalstoffen, het zorgt voor spierherstel en het voorkomt blessures. Afvalstoffen stapelen zich op na een sportieve inspanning: sporters herkennen dit als spierpijn. Wanneer zich steeds meer afvalstoffen opstapelen ontstaan er resten (knopen), welke uiteindelijk voor ontstekingen kunnen zorgen. Een goede sportmassage, één keer per vier weken, zorgt ervoor dat blessures worden voorkomen. Je kunt op een plezierige wijze blijven sporten. Wanneer kun je het best een sportmassage krijgen?

 • Kort na de training of wedstrijd. Vocht en afvalstoffen in de spieren worden afgevoerd met als doel minder spierpijn en minder kans op blessures.
 • Vlak voor een inspanning. Deze sportmassage zorgt voor een goede doorbloeding. De spieren worden goed voorbereid.
 • Als je een blessure hebt.

Ook als je geen sporter bent, betekent een massage van bijvoorbeeld een stijve nek of pijnlijke rug een moment van aandacht voor je lichaam.
Tarieven
30 minuten: 20 euro;  60 minuten: 35 euro Je kunt meedoen met de stempelkaartactie. Elke keer als je een massage hebt gekregen, krijg je een stempel. Bij tien stempels is de kaart vol en krijg je een gratis massage (Ter waarde van het gemiddelde van de duur van de tien massages).

6 Responsesso far.

 1. van duijn schreef:

  Goede sportmassages, prettige sfeer!

 2. Elisabeth schreef:

  Mijn rug voelt als nieuw . Je bent een top masseur.

  Groetjes Elisabeth

 3. Roos schreef:

  Nooit geweten wat zo’n massage voor mijn rug/lichaam kan betekenen! Wat een verlichting. Carla ontzettend bedankt. Ik kom zeker een x bij je terug. Groetjes Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *